Személygépjármű-biztosítás

Havi vagy éves AutoSOS Személygépjármű asszisztencia-biztosítás keretében gépjárművével kapcsolatos műszaki meghibásodás, baleset vagy önhibából eredő elakadás esetén segítséget nyújtunk Önnek napi 24 órában, a hét minden napján, bel- és külföldön egyaránt. Magyarországon elsőként töröltük el a gépjármű életkorára és a lefutott kilométerekre vonatkozó felső korlátot, így szolgáltatásunkat akkor is igénybe veheti, ha idősebb autóval rendelkezik.

Biztosítási csomagunk részletei

Digitális AutoSOS

Az online ügyintézést választaná? Digitális AutoSOS szolgáltatásunkkal Önnek a telefont sem kell felemelnie, hiszen egy dedikált link segítségével online felületünkön keresztül is azonnali segítséget hívhat veszélyhelyzet, műszaki meghibásodás esetén belföldön! Ügyfeleink folyamatosan frissülő térkép segítségével nyomon követhetik a segítségükre igyekvő szolgáltatópartnerünk helyzetét, valamint információt kapnak nevéről és elérhetőségéről is. Belföldön vehető igénybe.

Garantált 1 órán belüli kiérkezés belföldön

Magyarország területén garantáljuk az 1 órán belüli kiérkezést. Amennyiben pedig ezt önhibánkból nem tudjuk tartani, a Biztosított írásbeli kérésére asszisztenciacsomagja éves díjának 50%-át visszatérítjük.

Szakszervizbe szállítás

Amennyiben a gépjármű helyszíni javítására nincs lehetőség, az autómentő elszállítja a benne lévő személyes poggyásszal együtt, a gépjármű elhelyezkedésétől számított legközelebbi, legfeljebb 50 km távolságra fekvő szakszervizbe, amely alkalmas a gépjármű tartós és üzembiztos megjavítására.

Csereautó 3 napra

Ha az autómentő nem tudta a helyszínen megjavítani gépjárművét, a szakszervizben történő javítás idejére megrendeljük Önnek a bérautót, és megtérítjük annak bérleti díját. (Személygépjármű esetén B kategóriás bérautó bérlési költségének átvállalása maximum 3 napra kistehergépjármű esetén azonos kategóriájú gépjármű bérlési díjának átvállalása maximum 3 napra. A kauciót nem téríti meg a Biztosító.)

Szállás biztosítása 2 éjszakára (csak Európai fedezetnél)

Csereautó vagy továbbutazás helyett a gépkocsiban utazó személyek legfeljebb 2 éjszakára – a szobára vonatkozó szállásköltségek átvállalásával, az esetlegesen igénybe vett többletszolgáltatások értékét leszámítva – díjmentes szállást is választhatnak egy közeli szállodában, a gépkocsijavítás idejére (60 EUR/fő/éj összeghatárig, 2 éjszakára).

A gépjármű hazaszállítása (csak Európai fedezetnél)

Cégünk vállalja a gépjármű hazaszállítását külföldről, amennyiben a műszaki meghibásodás nem javítható ki három munkanapon belül. (Személygépjármű esetén 400 000 Ft limitösszegig – kötelező önrész: 25 000 Ft, kishaszongépjármű esetén 400 000 Ft limitösszegig – kötelező önrész 50 000 Ft.)

Biztosítási ajánlatunk

Magyarország

0-24 órás ügyfélszolgálat

Információnyújtás és segítségnyújtás.


Helyszíni javítás

Műszaki meghibásodás, baleset, önhiba esetén.


szervizbe szállítás

Amennyiben a helyszínen nem javítható.


Gépjármű tárolása

Amennyiben a szerviz zárva tart, következő munkanapig.


CSEREAUTÓ 3 NAPRA

Személygépjármű esetén B kategóriás bérautó bérlési költségének átvállalása, kishaszon esetében azonos kategóriájú jármű biztosítása maximum 3 napra.


SZÁLLÁS BIZTOSÍTÁSA

Szállás biztosítása a gépjárműben utazók számára, maximum 60 EUR/fő/éj limitösszegig, maximum 2 éjszakára.


TOVÁBB- VAGY HAZAUTAZÁS MEGSZERVEZÉSE

Tömegközlekedési eszközökkel, taxival, valamint több, mint 6 órás út esetén repülővel, maximum 500 EUR limitösszegig.


2 350 Ft havonta

vagy

13 300 Ft / év
(53% megtakarítás)

Online biztosításkötés

Európa

Mindent tartalmaz, amit a belföldi biztosítás is!

.... és még többet is!

Gépjármű hazaszállítása külföldről

Személygépjármű esetén 400 000 Ft limitösszegig, kötelező önrész: 25 000 Ft. (Amennyiben külföldi szervizben nem javítható.)


Alkatrészek eljuttatása

Külföldi meghibásodás esetén. Az alkatrész árát nem tartalmazza a biztosítás.


Visszautaztatás

Amennyiben a gépjármű javítása külföldi szervizben készen áll, visszautaztatjuk ügyfelünket vonattal vagy több, mint 6 órás út estén repülővel (500 EUR limitig)


Tovább- vagy hazautazás megszervezése

Tömegközlekedési eszközökkel, taxival, valamint több, mint 6 órás út esetén repülővel, maximum 500 EUR limitösszegig.


6 600 Ft havonta

vagy

17 000 Ft / év
(79% megtakarítás)

Online biztosításkötés

Kérdése van? Segítünk!

További előnyök

Kösse meg biztosítását online!