Rólunk

Nemzetközi háttér, közel 60 éves tapasztalattal

Rólunk

Az Europ Assistance a világ egyik vezető asszisztenciaszolgáltató cége, melynek története 1963-ig nyúlik vissza, amikor Pierre Desnos megalapította a mára világméretű hálózattal rendelkező csoport első tagját. Az Europ Assistance a Generali csoport tagjaként ma a világ 208 országában 750.000 szolgáltatóból álló partnerhálózattal és 37 operációs központtal rendelkezik.

Fő tevékenységünk asszisztencia szolgáltatások utazás, gépjármű, egészség, valamint otthon és család területeken a világ vezető biztosítói, bankjai, energiaszolgáltatói, autóipari és telekommunikációs partnereink ügyfelei részére, amelyek segítségével professzionális választ nyújtunk az élet bármely területén jelentkező kihívásokra.

Az Europ Assistance globális jelenléte néhány mutatóban:

  • 386 millió EUR éves bevétel
  • 8 000 munkatárs
  • 4 300 operátor
  • 400 orvos
  • 300 millió ügyfél
  • 58,2 millió bejövő hívás évente

A magyarországi Europ Assistance több mint 20 éve van jelen a hazai piacon, és ez idő alatt egy 11 országot magában foglaló régiós központtá nőtte ki magát. Munkatársaink 12 nyelven beszélnek 7 operációs központunkban (Budapest, Debrecen, Belgrád, Bukarest, Pirot, Maribor, Skopje). 2020-ban több, mint 650.000 hívás során segítettük ügyfeleinket. Az Europ Assistance Magyarország Kft. öt alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat. Magyarország területén a biztosítást az Europ Assistance S.A. Irish Branch Biztosító nyújtja.

A váratlan szituációk megoldására - ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe véve - fejlesztettük ki AutoSOS asszisztencia-biztosításunkat, mely az év minden napján 24 órában áll ügyfeleink rendelkezésére belföldön és Európában egyaránt. Műszaki meghibásodás, baleset vagy önhiba esetén ügyfeleink telefonon vagy online léphetnek kapcsolatba operátorainkkal, akik pillanatok alatt megszervezik az autómentést, valamint szükség esetén csereautót vagy szállást biztosítanak a javítás idejére. 

AutoSOS szolgáltatásunkat több mint 10 éve biztosítjuk partnereink számára. 2019-ben ügyfeleink igényeinek megfelelve, a magyarországi piacon elsőként vezettük be havi termékünket, és az újítás részeként - szintén elsőként - eltöröltük a km-re és évjáratra vonatkozó korlátozásokat.

Fedezze fel további
biztosításainkat is!

Business Care

Komplett asszisztencia-biztosítás kis- és középvállalkozásoknak

Tudjon meg többet

Life Assistance

Prémium biztosítási szolgáltatás a cég munkavállalói számára

Tudjon meg többet